Despre Copy

Despre Winetastic

Trăieşte cu noi experienţa Winetastic!

Winetastic este ideea devenita proiect. Ideea apartine lui George Babuta iar planul devenit realitate s-a materializat in cadrul proiectului “1stEP” POCU/829/6/13/141031 in anul 2022.

Winetastic inseamna tururi ghidate la crame si podgorii renumite din Romania, in special din zona de Nord-Est si reprezinta dorinta lui George de a arata si a prezenta oaspetilor aceasta lume a vinului si a producatorilor de vin. In calitate de insotitor de grup in excursii si tururi in toata lumea, George a facut cunostinta cu diferite locuri renumite in domeniul viticol si ceea ce a invatat doreste sa aplice acasa, in Romania.

Astfel, misiunea Winetastic este de a demonstra ca o excursie reusita va avea intotdeauna un vin bun alaturi.

 

Winetastic ofera tururi de tip boutique la crame si podgorii cu scopul de a aduce mai aproape geografia, istoria, tehnologia si gustul vinului, celor ce doresc astfel de excursii.

Winetastic

Meet your Guide

George Babuta un pasionat al calatoriilor, un om al drumurilor indiferent cat de lungi sunt ele. Mereu in cautare sa descopere locuri noi, frumoase, interesante, sa vada lumea asa cum este ea. Pasiunea lui l-a adus in anul 2006 sa lucreze intr-o agentie de turism iar din 2008 sa plece pe urmele marilor exploratori in calitate de ghid de turism. In 2018 se bucura cu sansa de a fi condus grupuri pe toate continentele.  Pentru ca mai are multe locuri de descoperit, crede cu tarie ca intr-o alta viata a fost navigator, altfel nu isi explica placerea de a porni la drum, de a descoperi locuri noi si fascinatia pentru ocean.

 

In prezent, urmeaza cursurile Wine And Spirit Education Trust (WSET) level 2 si Level 3 din dorinta de a oferi informatii cat mai complete celor ce il vor avea ca ghid in tururile sale

De ce noi?

Winetastic - aventura începe acum!

Călătorii personalizate

Poţi alege între diferite tururi pe care le oferim şi le poţi personaliza după bunul plac.

Locuri minunate

Descoperi cu noi locuri, istorie şi oameni noi, experimentând senzaţii deosebite.

Siguranţă deplină

Îţi oferim siguranţă privind modalităşile de plată, călătoria în sine şi calitatea informaţiei.

Redescoperim tradiţii

Oferim o experienţă desăvârşită, personalizată pentru fiecare client în parte.

Preţuri accesibile

Avem permanent reduceri pentru grupuri mari, precum şi promoţii speciale pentru clienţii fideli.

Booking rapid

La noi ai parte de servicii prompte, rapiditate în confirmări şi seriozitate.