Blog

Despre

Traieste cu noi experienta Winetastic!

Proiectul Winetastic este finantat în baza Contractului de subventie nr.725 din data de 30.06.2022 aferent proiectului „1stEP”, cod MySmis 141031, contract de finantare cu nr. POCU/829/6/13/141031 încheiat între MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE (MFE), în calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operational Capital Uman (POCU) – denumit AM si HR SPECIALISTS SRL în calitate de beneficiar al finantarii.

Mai multe detalii cu privire la proiect puteti regasi pe pagina https://www.hrs-outsourcing.com/1step/

Winetastic este ideea ghidului turistic George Babuta materializata în cadrul proiectului “1stEP” POCU/829/6/13/141031 în anul 2022.

 

Despre George Babuta

”Te rog fii un calator, nu un turist. Încearca lucruri noi, întâlneste oameni noi si uita-te mai departe de ceea ce se afla în fata ochilor tai. Acestea sunt cheile pentru a întelege minunata lume în care traim” – Andrew Zimmern

Te invit ca în urmatoarele pasaje sa ma cunosti asa cum sunt eu, George-omul pasionat al calatoriilor, al drumurilor indiferent cât de lungi sunt ele si al ghidajului facut pasiune si daruire în orice colt al lumii.

Sunt mereu în cautare sa descopar locuri noi, frumoase, interesante, sa vad lumea asa cum este ea alaturi de calatorii care îmi sunt alaturi fie ei parte din familie, prieteni sau oaspeti.

Pasiunea mea pentru geografie m-a adus în anul 2006 sa lucrez ca reprezentant de turism într-o agentie de turism din Iasi iar din 2008 sa urmez pasii marilor exploratori în calitate de ghid de turism.

Din 2016 ma bucur de misiunea de a conduce grupuri pe toate continentele.

Cred cu tarie ca într-o alta viata am fost navigator, altfel nu îmi explic placerea de a porni la drum, de a descoperi locuri noi si fascinatia pentru ocean.

În prezent, urmez cursurile Wine And Spirit Education Trust (WSET) level 2 si Level 3 din dorinta de a oferi experiente cât mai complete celor ce ma vor însoti în tururile ghidate de mine cu destinatie degustare si descoperire a vinului din diferite zone ale tarii si nu numai.

Winetastic este dorinta mea concretizata de a oferi pachete turistice complete si de pomina prin tururi ghidate la crame si podgorii renumite din România, în special din zona de Nord-Est. Vreau sa prezint oaspetilor aceasta lume a vinului si a producatorilor de vin care nu este suficient de exploatata si cunoscuta în tara noastra.

În calitate de însotitor de grup în excursii si tururi în toata lumea, am facut cunostinta diferite locuri renumite din domeniul viticol iar ceea ce am învatat doresc sa aplic acasa, în România.

Alaturi de oaspetii mei mei am descoperit crame si podgorii din lumea intreaga: Toscana, Puglia si Sardegna din Italia, Freixenet din Spania, cramele din Napa Valley din Statele Unite ale Americii, cele din Moldova renumitele beciuri de la Cricova, Milestii Mici si vinurile de la Castel Mimi, precum si cele din San Antonio de Areco din Argentina.

Winetastic ofera tururi de tip boutique la crame si podgorii cu scopul de a aduce mai aproape geografia, istoria, tehnologia si gustul vinului, celor ce doresc altfel de excursii.

Viziunea noastra este aceea de a fi un partener de nadejde pentru clientii nostri întelegând asteptarile reale si prestând servicii bune pentru un numar limitat de turisti per tur, de maxim 14 persoane pentru a fi considerati o companie de încredere în domeniul turismului. Avem abilitatea de a îmbina experienta profesionala vasta a calatoriilor, un management înclinat spre calitate si o reputatie aparte în satisfactia clientilor la nivel ridicat. Winetastic este partenerul ideal pentru experiente de degustare si descoperire de neuitat.

Misiunea noastra este aceea de a deveni un leader in domeniul turismului oenologic prin proactivitatea cu care anticipam si abordam nevoile turistilor, prin transparenta catre clienti si încrederea pe care acestia o au în noi, cu un simt al responsabilitatii deosebit. Împreuna vom descoperi ca o excursie reusita va avea întotdeauna un vin bun alaturi.

Valori

Calitate. Winetastic este conceput sa livreze calitate prin ghizii care fac parte din echipa, colaborarile bine stabilite cu cramele de destinatie si pregatirea specifica în domeniul turismului vinului.

Pragmatism. Furnizam doar experiente turistice care conteaza. Gândim destinatii la crame de valoare cu asigurarea unui timp petrecut împreuna de valoare.

Parteneriat. Credem în succesul reciproc – ca o lege în afaceri pe care o respectam. Câstigarea încrederii este doar un pas.

Flexibilitate. Fiecare tur este diferit din prisma oaspetilor care ne însotesc. În consecinta, ne adaptam serviciile si tururile la nevoile turistilor nostri.

Dezvoltare. Ne place sa crestem ca oameni si ca organizatie. Cunostintele sunt ceea ce ne fac valorosi. Încurajam în permanenta dezvoltarea oamenilor, prin training profesional

Simplitate. Facem tot ce trebuie pentru ca tururile Winetastic sa fie usor de înteles si urmat. Ne concentram pe valoarea reala a calatoriei aceea de a aduce stare de bine si deconectare de la stresul cotidian.

 
De ce noi?

Winetastic - aventura începe acum!

Călătorii personalizate

Poţi alege între diferite tururi pe care le oferim şi le poţi personaliza după bunul plac.

Locuri minunate

Descoperi cu noi locuri, istorie şi oameni noi, experimentând senzaţii deosebite.

Siguranţă deplină

Îţi oferim siguranţă privind modalităşile de plată, călătoria în sine şi calitatea informaţiei.

Redescoperim tradiţii

Oferim o experienţă desăvârşită, personalizată pentru fiecare client în parte.

Preţuri accesibile

Avem permanent reduceri pentru grupuri mari, precum şi promoţii speciale pentru clienţii fideli.

Booking rapid

La noi ai parte de servicii prompte, rapiditate în confirmări şi seriozitate.

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email