Despre noi Copy

Despre noi

Trăieşte cu noi experienţa Winetastic!

Spui Winetastic Trips, spui tururi ghidate pe la crame. Adică vizite la podgorii renumite, crame, vinuri de colecție, castele și povești.

Ghizii nostri te vor conduce cale de o zi pe la cramele din zona Moldovei și Basarabiei. Ei se îngrijesc de transport, masă, degustări și voie bună având experiența acumulată în zeci de ani de tour-leaderi, în România și străinătate.

De unde și până unde Winetastic?

Călătorind atât de mult înveți să apreciezi și mai cu seamă să detectezi ceea ce are valoros fiecare popor. Iar noi avem, printre multele noaste valori, niște locuri și povești care ar depăși de departe multe din obiectivele turistice cunoscute ale lumii. Diferența vine din promovare, cunoaștere și oamenii care sunt dispuși să le arate dar și să primească cu deschidere oaspeți, să-și pună pe masă poveștile și bunătățile pe care știu a le face. 

Winetastic

Meet your Guide

George Băbuță este acel ghid turistic cu o mie și una de povești adunate din toate colțurile lumii, mereu binedispus și darnic cu glumele!

Cu o experiență vastă ca ghid și tour leader – adică are pașaportul plin de vize din peste 40 de țări, de pe toate continentele-, George îmbină acum cunoașterea cu antreprenoriatul și dragul de acasă. Pentru că, deși a bătut lumea-n lung și-n lat, tot acasă-i mai bine. Și cum ar putea să fie altfel când avem aproape atâtea locuri pitorești, atâta tradiție, bogăție și mai ales podgorii, crame și vinuri nobile?

Pe George e greu să-l prinzi in poze pentru că e mereu în mișcare (îi plac trekking-ul și mountain bike-ul), stă în spatele aparatului foto mai mereu și gravitează în jurul familiei, adică al Jeaninei și al lui Bogdănel. Iar rolurile astea îl prind de minune!

De ce noi?

Winetastic - aventura începe acum!

Călătorii personalizate

Poţi alege între diferite tururi pe care le oferim şi le poţi personaliza după bunul plac.

Locuri minunate

Descoperi cu noi locuri, istorie şi oameni noi, experimentând senzaţii deosebite.

Siguranţă deplină

Îţi oferim siguranţă privind modalităşile de plată, călătoria în sine şi calitatea informaţiei.

Redescoperim tradiţii

Oferim o experienţă desăvârşită, personalizată pentru fiecare client în parte.

Preţuri accesibile

Avem permanent reduceri pentru grupuri mari, precum şi promoţii speciale pentru clienţii fideli.

Booking rapid

La noi ai parte de servicii prompte, rapiditate în confirmări şi seriozitate.