Incanta gustul cu vinurile Gramma

O experienta turistica la Iasi nu ar fi completa fara a face cunostinta cu renumitele vinuri ale colinelor ce inconjoara urba. La doar 8 km de centrul Iasului se afla Podgoria Gramma, o podgorie urbana, dupa cum chiar gazdele isi prezinta mosia, care te asteapta sa ii treci pragul.

La Gramma vei face cunostinta nu doar cu vinurile specifice zonei ci si cu o crama tanara, curajoasa, deosebita fata de tot ce se intampla in jur prin atitudine si viziune. Aici trebuie mentionata colecția ce poartă etichetele desenate de maestrul Horatiu Malaele si, de asemenea, prima colecție de vinuri din lume îmbrăcată în NFT-uri romanesti (Non-fungible tokens).

Personalitatea vinurilor Gramma este definita de echilibrul perfect dintre natura, creativitate si tehnologie. Calitatea, abordarea non-conformista si designul etichetelor sunt doar cateva detalii care creaza o experienta unica pentru tine, pasionatul de vin.

Dupa sesiunea de degustare, te vom invita la un tur panoramic al orasului, unde te vei lasa surprins de cele mai importante atractii cultural-istorice ale Iasului. Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Observatii:

  • Ora de preluare a oaspetilor va fi transmisa cu 24-48 de ore inainte, in functie de programul cramei;
  • Orele din program sunt orientative, fiind subiectul conditiilor de trafic si cerintelor grupului format;